Ремонт и рециклиране на въздушно окачване на Mercedes S Class

Вабонти ЕООД предлага на своите клиенти ремонт и рециклиране на въздушни възглавници и въздушно окачване на Mercedes S W220/W221/W222.

Mercedes SW220W221W222
Рециклиране предна/ задна въздушна възглавница220290400
Рециклиране преден/ заден амортисьор280350450
Рециклиране въздушен компресор150150300
Ремонт разпределителен клапан360360*980*
Датчик ниво за Airmatic130150200
Нов компресор WABCO600*--
Нов компресор AMK-600*-

* Посочената цена се отнася за нов продукт. Всички посочени цени са в лева и включват ДДС.

Цените важат при връщане на старите въздушни възглавници и амортисьори. Всеки клиент получава 12 месеца пълна гаранция на извършения ремонт.

При подмяна на пълен комплект от предни и задни въздушни възглавници и амортисьори клиентите получават 24 месеца гаранция.

Всички използвани материали за ремонт от Вабонти ЕООД са с гарантирани произход и качество. Предлаганите въздушни възглавници и амортисьори са нови и са произведени от гиганта PHOENIX.

2years_guarantee

Вабонти ЕООД предоставя:

24 месеца гаранция на въздушните възглавници
12 месеца гаранция на амортисьорите
6 месеца гаранция на компресорите

Какво представлява въздушното окачване?

Въздушното окачване се използва на мястото на конвенционалните стоманени пружини при леките автомобили с по-високо ниво на оборудване.

Целта на въздушното окачване е да се осигури гладко, плавно и комфортно постоянно качество на возията, като има случаи, в които се използва и при автомобили със спортно окачване. Съвременните въздушни системи в автомобилите почти винаги са самоконтролиращи се, като регулират височината на автомобила според условията на пътя.

Въпреки, че притежава значителни предимства пред стандартните системи, един от големите недостатъци на въздушното окачване е цената за поддръжка и ремонт. Мислейки за клиентите, екипът на Вабонти ЕООД предлага различни решения за ремонт на въздушни възглавници – пълно рециклиране с подмяна на проблемния надувен елемент. Това гарантира на клиентите 100% качество на извършения ремонт.

Основната и най-често срещана причина за износване на фабричните въздушни възглавници е протриването, на което са подложени. То най-често е предизвикано от наслояването на ситни камъчета, пясък и прах по долната страна на въздушните възглавници. Така в процеса на употреба при раздуване и спускане, възглавницата се протрива и прокъсва.

Вабонти ЕООД предлага въздушни възглавници, произведени по лиценз на компанията PHOENIX. Те са изработени с 1,5 мм по-дебел каучук и допълнителен слой от плат. Това предимство на въздушните възглавници им осигурява по-дълготраен живот за употреба.

Свържете се с нас сега и запазете час за диагностика на своя автомобил!

5 коментара

 1. Валери Митев | | Отговор

  Здравейте,
  Какъв е пробега в километри на рециклирана въздушна възглавница за Мерцедес S 350. Поздрави.

  • Vabonti Ltd. | | Отговор

   Здравейте , пробега е много относителен от стила на каране , варира между 30000-100000 км

 2. Мерал Асанов | | Отговор

  Здравейте,

  Позволете ми да изкажа Благодарности за добре свършената работа от екипа на Вабонти.

  След коректно поставената диагностика бе рециклиран преден десен амортисьор на W220 адаптивно окачване и вече 1000 км пробег колата се държи на ниво, без никакви забележки.

  Момчетата са много коректни, работят с фирми за куриерски услуги и освен, че си разбират от спецификата на работа, знаят как да работят с клиенти!

  Успех !

 3. Благой Тонев | | Отговор

  Изпуснат преден на адаптивно въздушно окачване на модел W.220 2003.г. S 500 цена за нов и цена за рицеклиран

  • Vabonti Ltd. | | Отговор

   Здравейте цената за ремонт на предна или задна въздушна възглавница е 350лв , цената за нова bilstein e 1150 лв

Вашият коментар

Вашите ел. поща и телефонен номер няма да бъдат видими в нашата уеб страница. Всички полета, отбелязани с * са задължителни.