Въздушни амортисьори от MONROE

Logo_Monroe_Level_Light_BlackВ продължение на повече от 90 години амортисьорите на Tenneco’s с марка MONROE® са сред най-известните и висококачествени на пазара. Техните амортисьори осигуряват безопасност и комфорт в превозното средство и водят отрасъла при разработването на иновативни продукти.

През 2005 MONROE® въвежда своето Постоянно контролирано електронно окачване (Continuously Controlled Electronic Suspension) – полу-активна система за окачване, която постига оптимален баланс между комфорт и управляемост. Тя постоянно наглася нивото на амортизиране според пътните условия, динамиката на превозното средство – включително скоростта и маневрирането, както и според поведението на шофьора. Системата, разработена от инженерите на Tenneco в Европа, заедно с Öhlins Racing, MONROE® дава комфорт без да жертва от сигурността на стабилното шофиране.

Гамата MONROE® ORIGINAL предлага висококачествени амортисьори, произведени в същите фабрики и ползващи същата технология, като тези фабрично монтирани на колата Ви.