Ремонт и рециклиране на въздушно окачване на Mercedes E/CLS

Вабонти ЕООД предлага на своите клиенти ремонт и рециклиране на въздушни възглавници и въздушно окачване на Mercedes E/CLS.

Mercedes E/CLSW211/W219W212/W218
Рециклиране предна въздушна възглавница300400
Рециклиране задна въздушна възглавница280280
Рециклиране преден/ заден амортисьор300550
Рециклиране въздушен компресор150150
Датчик ниво за Airmatic160*160*
Нов компресор WABCO580*750*

* Посочената цена се отнася за нов продукт. Всички посочени цени са в лева и включват ДДС.

Цените важат при връщане на старите въздушни възглавници и амортисьори. Всеки клиент получава 12 месеца пълна гаранция на извършения ремонт.

При подмяна на пълен комплект от предни и задни въздушни възглавници и амортисьори клиентите получават 24 месеца гаранция.

Всички използвани материали за ремонт от Вабонти ЕООД са с гарантирани произход и качество. Предлаганите въздушни възглавници и амортисьори са нови и са произведени от гиганта PHOENIX.

2years_guarantee

Вабонти ЕООД предоставя:

24 месеца гаранция на въздушните възглавници
12 месеца гаранция на амортисьорите
6 месеца гаранция на компресорите

Какво представлява въздушното окачване?

Въздушното окачване се използва на мястото на конвенционалните стоманени пружини при леките автомобили с по-високо ниво на оборудване.

Целта на въздушното окачване е да се осигури гладко, плавно и комфортно постоянно качество на возията, като има случаи, в които се използва и при автомобили със спортно окачване. Съвременните въздушни системи в автомобилите почти винаги са самоконтролиращи се, като регулират височината на автомобила според условията на пътя.

Въпреки, че притежава значителни предимства пред стандартните системи, един от големите недостатъци на въздушното окачване е цената за поддръжка и ремонт. Мислейки за клиентите, екипът на Вабонти ЕООД предлага различни решения за ремонт на въздушни възглавници – пълно рециклиране с подмяна на проблемния надувен елемент. Това гарантира на клиентите 100% качество на извършения ремонт.

Основната и най-често срещана причина за износване на фабричните въздушни възглавници е протриването, на което са подложени. То най-често е предизвикано от наслояването на ситни камъчета, пясък и прах по долната страна на въздушните възглавници. Така в процеса на употреба при раздуване и спускане, възглавницата се протрива и прокъсва.

Вабонти ЕООД предлага въздушни възглавници, произведени по лиценз на компанията PHOENIX. Те са изработени с 1,5 мм по-дебел каучук и допълнителен слой от плат. Това предимство на въздушните възглавници им осигурява по-дълготраен живот за употреба.

Свържете се с нас сега и запазете час за диагностика на своя автомобил!

3 коментара

 1. Момчил | | Отговор

  Здравейте,искам да попитам дали има начин да се настроят възглавниците да подържат по малко налягане,че от както смених компресора на айрматика вози много твърдо няма никва еластичнос за мерцедес е-класа
  А преди да замине копресора колата возише чудесно.

  • Vabonti Ltd. | | Отговор

   Здравейте , можем да ги настроим , заповядайте в работно време настройката ще отнеме 20-30 мин

 2. Николай Нешков | | Отговор

  Здравейте,
  Открих информация за вас във форума на Мерцедес за ремонт на въздушно окачване.Имам въпрос относно задни амортесьори за мерцедес 211 Е500 2004г.
  Споменавате за рециклиране на амортесьори , какво представлява и дали добре съм разбрал? Днес сменях летните със зимни гуми и забелязах, че заден десен амортесьор има лек теч на масло (омаслен е леко пласмасовия протектор като се разпъне амортесьора ) а и имам чуството ,че като мина през неравност с малко по висока скорост колата има едно специфично разклащане отзад. Тези амортесьори са отделно от възглавницата и са с тази опция за промяна на твърдоста им ( със соленоидния клапан доколкото съм запознат или греша). Та сега съм пред дилемата дали да купя един Билщаин нов или да изчакам ,като се влоши да го рециклирам.
  Та отново да попитам : Рециклирате ли подобни? Колата и аз не сме в БГ и затова телефона който ще ви дам в момента е изключен . Ще се прибирам около края на февруари.

Вашият коментар

Вашите ел. поща и телефонен номер няма да бъдат видими в нашата уеб страница. Всички полета, отбелязани с * са задължителни.