Ремонт и рециклиране на въздушно окачване на BMW 5 E39/E61/F11

Вабонти ЕООД предлага на своите клиенти ремонт и рециклиране на въздушни възглавници и въздушно окачване на BMW 5 E39/E61/F11.

BMW 5E39E61/F11
Рециклиране задна въздушна възглавница170170
Рециклиране въздушен компресор150150
Рециклиране преден/ заден амортисьор-400
Датчик ниво за Airmatic160*160*
Нов компресор AMK-650*

* Посочената цена се отнася за нов продукт. Всички посочени цени са в лева и включват ДДС.

Цените важат при връщане на старите въздушни възглавници и амортисьори. Всеки клиент получава 12 месеца пълна гаранция на извършения ремонт.

При подмяна на пълен комплект от предни и задни въздушни възглавници и амортисьори клиентите получават 24 месеца гаранция.

Всички използвани материали за ремонт от Вабонти ЕООД са с гарантирани произход и качество. Предлаганите въздушни възглавници и амортисьори са нови и са произведени от гиганта PHOENIX.

2years_guarantee

Вабонти ЕООД предоставя:

24 месеца гаранция на въздушните възглавници
12 месеца гаранция на амортисьорите
6 месеца гаранция на компресорите

Какво представлява въздушното окачване?

Въздушното окачване се използва на мястото на конвенционалните стоманени пружини при леките автомобили с по-високо ниво на оборудване.

Целта на въздушното окачване е да се осигури гладко, плавно и комфортно постоянно качество на возията, като има случаи, в които се използва и при автомобили със спортно окачване. Съвременните въздушни системи в автомобилите почти винаги са самоконтролиращи се, като регулират височината на автомобила според условията на пътя.

Въпреки, че притежава значителни предимства пред стандартните системи, един от големите недостатъци на въздушното окачване е цената за поддръжка и ремонт. Мислейки за клиентите, екипът на Вабонти ЕООД предлага различни решения за ремонт на въздушни възглавници – пълно рециклиране с подмяна на проблемния надувен елемент. Това гарантира на клиентите 100% качество на извършения ремонт.

Основната и най-често срещана причина за износване на фабричните въздушни възглавници е протриването, на което са подложени. То най-често е предизвикано от наслояването на ситни камъчета, пясък и прах по долната страна на въздушните възглавници. Така в процеса на употреба при раздуване и спускане, възглавницата се протрива и прокъсва.

Вабонти ЕООД предлага въздушни възглавници, произведени по лиценз на компанията PHOENIX. Те са изработени с 1,5 мм по-дебел каучук и допълнителен слой от плат. Това предимство на въздушните възглавници им осигурява по-дълготраен живот за употреба.

Свържете се с нас сега и запазете час за диагностика на своя автомобил!

2 коментара

  1. станимир бечев | | Отговор

    Здравейте имам бмв ф11 цялата задница падна изведнъж както карах градско закачих я на компютър даде грешки 480d90 rear left solenoid vavle;short cifculit to b+ or line disconection сащата у за дясната страна 480db0 rise control time 480db3 control time ,lifting rerar right при вас съм рецеклирвал амортисьор

    • Vabonti Ltd. | | Отговор

      Здравейте , най-вероятно има проблем с клапаните на компресора. Докарайте я когато ви е възможно да я оправим

Вашият коментар

Вашите ел. поща и телефонен номер няма да бъдат видими в нашата уеб страница. Всички полета, отбелязани с * са задължителни.