Специализиран автосервиз „Вабонти“

Вабонти ЕООД предлага диагностика, ремонт и рециклиране на въздушни възглавници за въздушно окачване и въздушни амортисьори. За всички средни и високи класове леки автомобили и джипове на Мерцедес, БМВ, Ауди, Фолксваген, Роувър, Порше, Ягуар, Ситроен, Лексус, Субару, Тойота, Бентли.

Вабонти ЕООД е единственият специализиран автосервиз за въздушно окачване, който разполага със собствена производствена линия. Тя е с най-ново поколение роботизирани машини за рециклиране на въздушни възглавници. Така рециклирането на въздушна възглавница отнема не повече от 20 минути при пълно качество и гаранция. Капацитетът на извършваните ремонти е над 10 000 броя годишно.

Каучуковата гума, която се използва в процеса на рециклиране на въздушно окачване е произведена от световните гиганти PHOENIX и MONROE. Всяка въздушна възглавница се изработва с логото на запазената марка на фирмата – “VABONTI LTD”. Това дава гаранция за качество и произход, които са в основата на над 8-годишен професионален подход към всеки клиент.

Фирмата предлага на своите клиенти специализирани автосервизни услуги с високо ниво на компетентност и консултации. Нашите квалифицирани механици са специализирани в монтажа и демонтажа на въздушни възглавници за въздушно окачване и въздушни амортисьори.

Вабонти ЕООД предлага на своите клиенти услуги, които се различават от лошите практики на много автосервизи в България – ремонт и рециклиране на въздушни възглавници без нужните опит и технология. А крайният резултат за клиента е единствено лепене и вулканизация на увредените части с ниска трайност за употреба.

Екипът на Вабонти ЕООД предлага на своите клиенти професионализъм, високо качество и гаранция на извършените ремонти.

Свържете се с нас сега и запазете час за диагностика на своя автомобил!