За компанията

Фирма Вабонти ЕООД предлага ремонт и рециклиране на въздушни възглавници за въздушно окачване и въздушни амортисьори за леки автомобили, джипове, автобуси, камиони и ремаркета.

Вабонти ЕООД е единствената фирма в България, която разполага със собствена производствена линия с най-ново поколение роботизирани машини за рециклиране на въздушни възглавници. Това позволява рециклирането на всяка въздушна възглавница да е с продължителност не повече от 20 минути. Капацитетът на извършваните ремонти е над 10 000 броя годишно.

Каучуковата гума, която се използва в процеса на рециклиране на въздушно окачване, е произведена от световните гиганти PHOENIX и MONROE. Всяка въздушна възглавница се изработва с логото на запазената марка на фирмата – “VABONTI LTD”. Това дава гаранция за качество и произход, които са в основата на над 6-годишен професионален подход към всеки клиент.

Фирмата предлага на своите клиенти автосервизни услуги, от които могат да се възползват. Нашите квалифицирани механици са специализирани в монтажа и демонтажа на въздушни възглавници за въздушно окачване и въздушни амортисьори.

Вабонти ЕООД предлага на своите клиенти услуги, които се различават от практиката на много автосервизи в България – ремонт и рециклиране на въздушни възглавници без нужните опит и технология. А крайният резултат за клиента е единствено лепене и вулканизация на увредените части с ниска трайност за употреба.

Екипът на Вабонти ЕООД предлага на своите клиенти професионализъм, високо качество и гаранция на извършените ремонти.

Свържете се с нас сега и запазете час за диагностика на своя автомобил.