Ремонт и рециклиране на въздушно окачване на Lexus RX/LS

Вабонти ЕООД предлага на своите клиенти ремонт и рециклиране на въздушни възглавници и въздушно окачване на Lexus RX/LS.

LexusRX/LS
Рециклиране предна въздушна възглавница350
Рециклиране задна въздушна възглавница350
Рециклиране въздушен компресор200
Рециклиране преден/ заден амортисьор400

Всички посочени цени са в лева и включват ДДС.

Цените важат при връщане на старите въздушни възглавници и амортисьори. Всеки клиент получава 12 месеца пълна гаранция на извършения ремонт.

При подмяна на пълен комплект от предни и задни въздушни възглавници и амортисьори клиентите получават 24 месеца гаранция.

Всички използвани материали за ремонт от Вабонти ЕООД са с гарантирани произход и качество. Предлаганите въздушни възглавници и амортисьори са нови и са произведени от гиганта PHOENIX.

2years_guarantee

Вабонти ЕООД предоставя:

24 месеца гаранция на въздушните възглавници
12 месеца гаранция на амортисьорите
6 месеца гаранция на компресорите

Какво представлява въздушното окачване?

Въздушното окачване се използва на мястото на конвенционалните стоманени пружини при леките автомобили с по-високо ниво на оборудване.

Целта на въздушното окачване е да се осигури гладко, плавно и комфортно постоянно качество на возията, като има случаи, в които се използва и при автомобили със спортно окачване. Съвременните въздушни системи в автомобилите почти винаги са самоконтролиращи се, като регулират височината на автомобила според условията на пътя.

Въпреки, че притежава значителни предимства пред стандартните системи, един от големите недостатъци на въздушното окачване е цената за поддръжка и ремонт. Мислейки за клиентите, екипът на Вабонти ЕООД предлага различни решения за ремонт на въздушни възглавници – пълно рециклиране с подмяна на проблемния надувен елемент. Това гарантира на клиентите 100% качество на извършения ремонт.

Основната и най-често срещана причина за износване на фабричните въздушни възглавници е протриването, на което са подложени. То най-често е предизвикано от наслояването на ситни камъчета, пясък и прах по долната страна на въздушните възглавници. Така в процеса на употреба при раздуване и спускане, възглавницата се протрива и прокъсва.

Вабонти ЕООД предлага въздушни възглавници, произведени по лиценз на компанията PHOENIX. Те са изработени с 1,5 мм по-дебел каучук и допълнителен слой от плат. Това предимство на въздушните възглавници им осигурява по-дълготраен живот за употреба.

Свържете се с нас сега и запазете час за диагностика на своя автомобил!

4 коментара

 1. Станислав Бонев | | Отговор

  Здравейте ,
  имам Lexus RX350 2007 година с тропащ , изтекъл преден ляв амортисьор. Не изпуска въздух , а вътре самият той е за рециклиране. Отгоре лагерите на тампоните съм ги сменил с нови оригинални. Предлагате ли рециклиране на амортисьора и на каква цена. Прочетох на сайта ви ,че струва 400лв. Възможно ли е да се оправи ?
  Поздрави.

  • Vabonti Ltd. | | Отговор

   Здравейте , да можем да ви ремонтираме амортисьора! Ще отнеме около ден-два и ще струва 400 лв

 2. Апостол Апостолов | | Отговор

  Имам джип Лексус RX300 с десен волан . Предните въздушни възглавници подлежът за ремонт. На Предна лява въздушна възглавница машонът е скъсан и много бързо спада когато колата не е в движение. Можете ли да ги ремонтирате и за колко време и колко ще ме струва и ще има ли гаранция за ремонта.

  • Vabonti Ltd. | | Отговор

   Здравейте , може да се ремонтира ! Ремонта ще отнеме около 3-4 часа и ще струва 350 лв

Вашият коментар

Вашите ел. поща и телефонен номер няма да бъдат видими в нашата уеб страница. Всички полета, отбелязани с * са задължителни.